Zalog srebrnjaka

Zalagaonica Golden Masters

Ako u vašem vlasništvu imate stari srebrni novac, tj. srebrnjake, znajte da iste možete dati u zalog i na taj način dobiti novčanu pozajmicu. Kada govorimo o vrednosti srebrnjaka, oni se procenjuju na licu mesta od strane naših stručnih lica i zavisi pre svega od kvaliteta i srebra od kojeg je novac izrađen. Takođe, kada je zalog srebrnjaka u pitanju, na iznos novčane pozajmice će uticati i vrednost samog srebrnjaka odnosno količina čistoće srebra u okviru srebrnjaka.

Kada je reč o finoći srebranjaka, odnosno srebra u okviru njega, ista se meri udelom čistog srebra u leguri. Čisto srebro poseduje određene karakteristike kao što je mekoća.

Zalog srebrnjaka i novčane pozajmice odobrava Golden Masters zalagaonica

Posetite naš lokal i ponesite stari srebrni novac koji je vaše vlasništvo. Na licu mesta procenjuje se njegova vrednost i nude odlični uslovi u vidu iznosa novčane pozajmice. Bićete zadovoljni. Za dodatne informacije kontaktirajte nas.

Davanjem u zalog srebrnjaka, rešićete manje finansijske probleme ili imati mogućnost za dalju investiciju zarađenog novca.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8218′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE