Otkup zubnog zlata

Zalagaonica Golden Masters

Otkup zubnog zlata

Kada govorimo o zubnom zlatu, treba napomenuti da ono sadži veću količinu zlata nego zlatni nakit. Kod zubnog zlata, procenat čistog zlata u leguri može se kretati čak do 91% pa čak i više. Sasvim je jasno da je zlato u odnosu na ostale plemenite, dragocene metale najpodobnije za investiranje. Ukoliko posedujete zubno zlato i želite da ga date u otkup a niste sigurni u njegovu vrednost, savetujemo da nas posetite u TC Zeleni venac, ulica Lomina 5a.

Cena otkupa zubnog zlata

Prilikom posete naše zalagaonice koja se bavi posredovanjem kod otkupa zlata i naravno otkupa zubnog zlata, formiraćemo cenu vašeg predmeta koji dajete u otkup. Cena se formira na osnovu procene naših zaposlenih na licu mesta. Cena otkupa zlata, odnosno otkupa zubnog zlata formiraće se u odnosu na trenutnu cenu zlata na tržištu ali na osnovu finoće zlata. Finoća zlata predstavlja količinu čistog zlata u leguri. Naravno što je čistoća zlata veća, raste i cena otkupa zubnog zlata.

Otkup zlata – Golden Masters

Na teritoriji Beograda postoji veliki broj antikvarnica, zalagaonica i zlatara koje se bave otkupom zlata ali ni jedna od njih ne nudi istu cenu. Zalagaonica Golden Masters garantuje najbolju cenu na tržištu kada je posredovanje prilikom otkupa zlata u pitanju. Naš lokal napustićete nasmejani i sa novcem u džepu.

Pored otkupa zubnog zlata, zalagaonica Golden Masters bavi se i :

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE