Otkup umetničkih slika

Otkup umetničkih slika

Vršimo otkup umetničkih slika klasične i savremene umetnosti, kako domaćih tako i stranih autora. Procenu vrše vrsni poznavaoci umetničkih dela. Cena otkupa umetničkih slika na tržištu umetničkih dela je donekle standardizovana. Količina novca koju će Vam obezbediti otkup umetničkih slika zavisi od tehnike kojom je slika rađena, dimenzija, kao i od toga koliko je javnosti poznat njen autor. Otkup umetničkih slika se vrši sa ramom ili bez njega.

Ukoliko posedujete umetničke slike velike vrednosti, teško da ćete sami uspeti da nađete kolekcionara koji će Vam ponuditi visoku sumu novca. Mnogo bolji finansijski rezultat ćete postići ako slike date na otkup. Otkup umetničkih slika omogućava da se slike iz Vaše privatne kolekcije nađu na aukcijama širom Sveta i da tim putem pronađu krajnjeg kupca.

Razlozi za davanje u otkup umetničkih slika

Razlozi davanja umetničkih slika na otkup su različiti. Često se desi da ljudi promene sopstveni stil života, i da u svemu tome požele da izmene i ambijent u kome žive. Slike na zidovima se neretko ne uklapaju u novi izgled enterijera i tada obično završavaju u podrumima. Mnogo bolje rešenje je dati suvišne slike u otkup.

Otkup slika je pogodan iz dva razloga. Prvi je svakako novčani prihod koji otkup umetničkih slika omogućava. Novac koji zaradite otkupom umetničkih slika možete uložiti u novi izgled Vašeg doma. Drugi, i ne tako zanemarljiv razlog da stare slike date u otkup je izbegavanje nagomilavanja, i čuvanja suvišnih i nepotrebnih stvari. Na taj način, davanjem u otkup umetničkih slika, postižete značajnu dobit.

Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac, u Lominoj broj 5 i uverite se u pogodnosti otkupa umetničkih slika kod nas.

[carousel_slide id=’8226′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE