Zalog zlatnog nakita

Zalagaonica Golden Masters

Ako posedujete zlatni nakit koji je oštećen i ne želite da ga popravljate, nemojte misliti da takav nakit bezvredan! Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zalog zlatnog nakita i nudimo odlične uslove prilikom odobravanja pozajmica. Naši zaposleni procenjuju vrednost vašeg nakita na licu mesta i nude vam iznos pozajmice. Posetite nas i rešite vaše finansijske probleme.

Kao što smo napomenuli, ako je vaš nakit oštećen, to ne znači da mu je vrednost manja. Prilikom primanja u zalog nakita, procenjuje se njegova vrednost, odnosno koliki je udeo zlata u samom nakitu kao i finoća zlata. Na osnovu vrednosti zlatno nakita, tj. predmeta zaloga formira se iznos novčane pozajmice koju smo spremni da odobrimo.

Kako se procenjuje vrednost kod zaloga zlatnog nakita?

Finoća zlata u nakitu je procenat čistoće zlata. Kako izmeriti procenat čistoće zlata u nakitu? Procenat čistoće se meri pomoću količinoe udela čistog zlata u samoj leguri. Ukoliko vaš zlatni nakit koji dajete u zalog ima dosta dobar procenat ćistoće, budite sigurni da će iznos novčane pozajmice biti mnogo veći.

Kao što smo napomenuli, ne marite ukoliko je vaš zlatni nakit oštećen jer se prilikom zaloga gleda njegova vrednostk, odnosno vrednost zlata. Zapamtite, prilikom zaloga zlatnog nakita, gleda se količina zlata koja je sadržana u predmetu i na osnovu kojeg se formira iznos novčane pozajmice koji se odobrava..

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8654′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE