Zalog automobila, motora i plovila

Zalagaonica Golden Masters

Zalog automobila, motora i plovila

Sa zalagačkim zajmovima sada možete dobiti hitan zajam. Ako imate vozilo koje ne koristite svakodnevno, ovakvim zajmom možete doći do novca koji vam je potreban trenutno.

Ako tražite zalagaonicu za vase vozilo, prihvatamo sve od klasičnih automobila, motora i plovila do najnovijih modela. Brzo dođite do zajma sa našim zalagačkim auto programom.>/p>

Do kolikog zajma se može doći zalaganjem vozila?

Količina novca koju možete dobiti za zalog automobila zavisi od vrednosti vašeg vozila. Za utvrđivanje cene, koristimo standardni kalkulator vrijednosti vozila. Kredit koji vam nudimo zasniva se na toj vrednosti.
Radimo naporno da biste dobili ono što vam treba, jer razumemo kroz šta prolazite. Lako je dobiti zajam za automobil kod nas. Samo prepustite našim proceniteljima da vam pomognu da dobijete najveću vrednost za vaš automobil, motor ili plovilo.

Šta je potrebno da biste založili vaše vozilo?

Vozila moraju biti isplaćena u potpunosti i morate ga posedovati kako bi se kvalifikovali za naše zajmove. Morate biti vlasnik ili posedovati overeno punomoćje. Vozila moraju imati registarke tablice Republike Srbije, moraju biti registrovana.
Ako imate sve navedeno, vrlo brzo ćete dobiti novac od zaloga.

Nalazimo se u tržnom centru Zeleni venac, posetite nas i uverite se zašto smo najbolji. Garantovana diskrecija i brza isplata novca. Za sve druge informacije kontaktirajte nas preko kontakt strane.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE