Otkup nakita

Zalagaonica Golden Masters

Otkup nakita

Da li posedujete komad nakita izrađen od zlata ili srebra a da vam nije potreban? Ukoliko je odgovor potvrdan, savetujemo da isti date u otkup, odnosno da ga prodate. Zlatni ili srebrni nakit koji vam stoji sa strane mogao bi vam resiti manje finansijske probleme ukoliko ga prodate. Zalagaonica Golden Masters bavi se posredovanjem kod :

Garantujemo da ćete ponuđenom cenom biti zadovoljni. Nakit je zapravo zajedničko ime za ogrlice, narukvice, prstenje, lančiće itd. Nakit je uglavnom umetnički izrađen i njegova svrha je ukrasna. Nakit ne služi samo za nošenje na telu već i za ukrašavanje odeće, obuće i akcesora. Izrada nakita se u početku radila ručnom metodom dok je danas situacija da se proizvodi industrijski.

Kada je reč o nakitu za žene i muškarce, sigurno je teže isti napraviti za lepši pol. Naime, u ženski nakit uglavnom se ugrađuje kamenje koje nakitu povećava vrednost a samim tim i cenu prilikom otkupa. Zaposleni u okviru naše zalagaonice proceniće vrednost vašeg nakita na licu mesta i ponuditi vam odličnu cenu.

Otkup nakita i cena

Želite da date u otkup vaš nakit ali se plašite da li će biti primljen jer je oštećen? To je zabluda jer se prilikom otkupa nakita prvenstveno gleda zastupljenost zlata ili srebra. Što je zlato ili srebro više prisutnije, samim tim i vrednost, odnosno cena nakita raste.

Posetite naš lokal i uverite se u odlične uslove koje nudimo kada je otkup nakita u pitanju. Uvećajte vaše finansije prodajom nakita koji vam je nepotreban.

Zamena nakita

Da li ste znali da vaš stari i oštećeni nakit možete zameniti za novi? Zalagaonica Golden Masters nudi uslugu zamene vašeg nakita! Vaš nakit možete zameniti za jeftiniji ili za skuplji uz doplatu. Na taj način imaćete novi, moderan ukrasni predmet koji možete zadržati za vas ili pokloniti vašim najdražim. U prevodu, postoji mogućnost da vaš stari nakit bez dodatnih troškova zamenite za potpuno novi komad. Usluga procene je besplatna.

Zamena nakita i postupak procene

Šta je potrebno da znate? U našu radnju donosite vaš zlatni ili srebrni komad nakita nakon čega ga naši zaposleni testiraju i procenjuju. Nakon što Vam se saopšti iznos, odnosno vrednost vašeg starog nakita, na vama je da odaberete komad nakita iz našeg asortimana u visini vrednosti, ili pak izvršiti doplatu ukoliko želite nešto skuplji komad nakita. Ukoliko je novi komad nakita jeftiniji u odnosu na vaš stari nakit, na licu mesta biće Vam isplaćena razlika u novcu.

[carousel_slide id=’8640′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE