Dizajn nakita u zalagaonici Golden Masters

Dizajn nakita u zalagaonici Golden Masters

Pored usluga davanja pozajmica i otkupa vaših dragocenosti, zalagaonica Golden Masters bavi se dizajnom nakita. Naš studio za dizajn nakita pobrinuće se da vaše želje pretvorimo u stvarnost. Da li biste želeli da imate neku dragocenost koja je originalna i pomoću koje ćete biti primećeni u društvu? Ukoliko je odgovor potvrdan obratite nam se i za vas ćemo dizajnirati nakit kojim nikoga u svom okruženju nećete ostaviti ravnodušnim.

Naš studio za dizajn nakita pobrinuće se da vaše misli pretočimo u delo. Naš nakit je unikatan i autentičan i pre svega ručne izrade. Nakit je prilagođen željama i ukusu klijenta. Naši zaposleni koji su zaduženi za dizajn nakita školovani su na čuvenom engleskom univerzitetu Saint Martin’s School of Art koji je među najuglednijim univerzitetima na polju dizajna. Iskustvo smo sticali radeći za neke od najvećih svetskih dizajnerskih kompanija. Naša stručnost i iskustvo garantuju da ćete biti zadovoljni vašim novim, unikatnim komadom nakita ručne izrade.

Dizajn nakita i materijali koje upotrebljavamo

Studio za izradu nakita zalagaonica Golden Masters, u svojoj ponudi materijala pomoću kojih izrađuje nakit poseduje:

   • Filigran
   • Emajl
   • Zlato
   • Drago kamenje
   • Poludrago kamenje

Ono što karakteriše naš studio za dizajn nakita i po čemu smo jedinstveni je svakako naš način rada. Primenjujemo i oslanjamo se na stare, skoro zaboravljene metode pomoću kojih se dobija nakit vrhunskog kvaliteta i prefinjenog izgleda.

Setifikovani dizajneri nakita sa prestižnih umetnickih škola dizajna, kao sto su Sent Martins and GIA mogu vam pomoći u kreaciji vašeg nakita.Za više informacija posetite naš lokal ili nam se obratite putem stranice Kontakt preko brojeva telefona ili popunjavanjem formulara.

[carousel_slide id=’8755′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE