Zalog zubnog zlata

Zalog zubnog zlata

Kada je reč o zubnom zlatu, napominjemo da isto sadži veću količinu zlata u odnosu na zlatni nakit. Procenat čistog zlata u leguri zubnog zlata kreće se čak i do neverovatnih 91%. Ne treba dalje objašnjavati da zlato za razliku od ostalih plemenitih metala poseduje najveću vrednost na tržištu. Ukoliko posedujete zubno zlato znajte da isto možete prodati ili dobiti novčanu pozajmicu ukoliko isto date u zalog. Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem pozajmice na osnovu zaloga vašeg zubnog zlata. Posetite naš lokal u okviru TC Zeleni venac i rešite vaše finansijske probleme.

Vrednost zubnog zlata kao predmeta zaloga

Na licu mesta, u okviru naše zalagaonice, procenićemo vrednost vašeg zubnog zlata. Na osnovu procene koju vrše naši stručnjaci, iznećemo ponudu koja će obuhvatati iznos novčane pozajmice koju smo spremni da odobrimo kao i obavezno potpisivanje ugovora. Na vama je da se odlučite.Imajte u vidu da vam vaše zubno zlato može doneti preko potrebnu novčanu pozajmicu kojom možete rešiti manje finansijske probleme. Ne poveravajte vaše sredstvo zaloga bilo kome! Naše iskustvo i stručnos garantuju uspešnu saradnju.

Zalog zlata u okviru zalagaonice Golden Masters

Na području Srbije, a pogotovu Beograda, posluje veliki broj antikvarnica, zalagaonica i zlatara koje se bave odoravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga vašeg zlata. Međutim ni jedna od njih neće vam ponuditi odlične uslove kakve nudi naša zalagaonica. Naš lokal napustićete nasmejani i sa novcem u džepu.

Pored zaloga zubnog zlata, zalagaonica Golden Masters kao predmet zaloga prima i :

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE