Golden Masters zalagaonica Beograd-garancija uspeha

investiciono zlato

Zalagaonica Golden Masters

Osnovni cilj zalagaonice jeste da omogući našim klijentima brz i jednostavan način dobijanja pozajmice u vidu novca preko robe koju daju u zalogu. Prilikom dobijanja pozajmice, odnosno davanja robe u zalog neophodno je sastaviti i potpisati ugovor. Naša zalagaonica potpisuje ugovor sa svakim klijentom na mesečnom nivou a isti se može produžiti prilikom isteka. Zalagaonica Golden Masters predstavlja lak, brz, proveren način ukoliko Vam je hitno potreban novac radi regulisanja vaših potreba.

Kada je u pitanju Golden Masters zalagaonica Beograd je odlično mesto za sigurno čuvanje vaših dragocenih predmeta koji se daju u zalog.

Kako funkcionise zalagaonica Golden Masters u Beogradu

Kao što smo već naveli naša zalagaonica u Beogradu je odlično rešenje ukoliko Vam je novac hitno potreban. Zadovoljstvo u radu sa nama garantujemo kroz odličnu saradanju sa našim postojećim klijentima dugu dvadeset godina. Naš princip rada ogleda se kroz sledeće činjenice:

  • Vaš zalog procenjuje se od strane naših stručnjaka na licu mesta
  • Neophodno je posedovanje važećeg ličnog dokumenta (osobe mlađe od 20 godina nemaju pravo na naše usluge )
  • Sa klijentom se postiže dogovor oko procenjene vrednosti zaloga kao i o troškovima čuvanja istog
  • Obavezno potpisivanje ugovora
  • Isplata zaloga
  • Predmeti zaloga su bezbedno upakovani i čuvaju se od strane zalagaonice do dana povratka klijentu
  • Predmete zaloga možete dobiti natrag nakon uplate pozajmljenog iznosa uvećanog za troškove čuvanja
  • Ukoliko niste u mogućnosti da izmirite iznos koji ste pozjmili na isteku ugovora, moguće je isti produžiti

Naša zalagaonica u Beogradu se pored davanja pozajmice uz obavezan zalog, bavi i otkupom raznih vrsta predmeta od zlata i srebra i ostalih dragocenih predmeta. Na stranici Otkup informišite se detaljnije o predmetima koje otkupljujemo.
Zalagaonica Golden Masters nije slučajno u ovom poslu. Posedujemo sertifikate čuvenih aukcijskih kuća Sotheby’s i Christies. Takođe, članovi smo GIA Alumni Asocijacije što vam garantuje poslovanje sa školovanim stručnjacima u oblasti trgovine umetničkim delima, antikvitetima, brilijantima, dragog kamenja i ostalih dragoscenosti.

Zalagaonica iskustva

Pre nego što donesete odluku o zalogu ili prodaji vaših dragocenosti, savetujemo da nam se obratite kako biste još jednom proverili pravu vrednost vaših predmeta i koji je najbolji način da plasirate vaše dragocenosti na tržište. Naš posao je da vam pružimo najbolji savet!

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8106′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE