Zalog nakita

Zalagaonica Golden Masters

Da li ste u situaciji da Vam je hitno potreban novac a da ne želite da do njega dođete prodajom svog dragocenog nakita? Ukoliko ste u takvoj situaciji, predlažemo da zatražite novčanu pozajmicu a da vaš nakit date u zalog. Pitate se kako? Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu vašeg zaloga. Dakle, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu na osnovu procene vašeg nakita. Procena vašeg nakita vrši se na licu mesta od strane naših zaposlenih. Nakon procene, saopštićemo Vam iznos pozajmice koju možete dobiti i nakon usaglašavanja pristupamo potpisivanju ugovora. Kada je reč o vašem nakitu koji predstavlja predmet zaloga, on može biti: :

          • Zlatni nakit
          • Srebrni nakit

Sa sigurnošču tvrdimo da ćete biti zadovoljni iznosom pozajmice koju smo spremni da vam odobrimo. Nakit je u stvari složena reč koja obuhvata ogrlice, prstenje, narukvice, lančiće i ostalo. Uloga nakita je prevashodno ukrasna.

Zalagaonica GM procenjuje vrednost nakita na licu mesta!

Naši stručnjaci proceniće vrednost vašeg nakita koji ste spremni da date kao zalog, zarad dobijanja novčane pozajmice. Iznos pozajmice saopštavamo odmah. Garantujemo da ćete biti zadovoljni. Ne brinite ukoliko je vaš nakit oštećen ili star. Prilikom procene posmatramo prevashodno količinu zlata ili srebra od kojeg je komad nakita napravljen.Što je veći udeo čistog zlata ili srebra, veća je vrednost samog nakita ali i vrednost pozajmice koju ćete dobiti.

Savetujemo da posetite našu zalagaonicu, koja se nalazi u Lominoj 5a, TC Zeleni venac i saznate koliko vredi vaš nakit. U svakom slučaju, za dodatna pitanja možete nas kontaktirati preko stranice Kontakt.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8640′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE