Otkup zlatnog nakita

Zalagaonica Golden Masters

Otkup zlatnog nakita

Ukoliko posedujete zlatni nakit koji je oštećen i ne želite da ga nosite na popravku, nemojte misliti da je isti manje vredan! Zalagaonica Golden Masters bavi se otkupom zlatnog nakita i nudi odlične uslove prilikom isplate. Naši zaposleni proceniće vaš nakit na licu mesta i ponuditi vam sjajnu cenu koju nećete moći da odbijete. Posetite nas i uverite se sami.

Kao što smo naveli, oštećen zlatni nakit ne znači da mu je vrednost manja. Prilikom otkupa nakita, procenjujemo koliki je udeo zlata u samom nakitu kao i njegova finoća. Na osnovu toga formiramo cenu koju smo spremni da platimo.

Kako se forimira cena kod otkupa zlatnog nakita?

Finoća zlata u nakitu predstavlja procenat čistoće zlata. Kako se meri procenat čistoće zlata u nakitu? Procenat čistoće se meri količinom udela čistog zlata u samoj leguri. Ukoliko vaš nakit koji dajete u otkup ima veliki procenat ćistoće, budite sigurni da će cena otkupa nakita biti mnogo veća.

Kao što rekosmo, ne brinite ukoliko je vaš zlatni nakit oštećen jer se prilikom otkupa, nakit dalje koristi kao sirovina za izradu novih predmeta od zlata. Zapamtite, prilikom otkupa zlatnog nakita, gleda se količina zlata koja je sadržana u predmetu i na osnovu kojeg se formira cena.

[carousel_slide id=’8654′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE