Otkup tehnike

Otkup tehnike

Zalagaonica Golden Masters ne bavi se isključivo otkupom dragocenosti, odnosno otkupom plemenitih metala i antikviteta. Mozete zaraditi novac davanjem u otkup vaše tehnike. Tehnika takođe poseduje određenu vrednost, za koju smo, nakon procene naših stručnjaka licu mesta, spremni da platimo određenu cenu. Ukoliko Vam je hitno potreban novac, a ne želite da pozajmicu dobijete tako što ćete vašu tehniku dati u zalog, onda je prodajte. Kao što smo naveli, procenu vaše tehnike vrše naši stručnjaci na licu mesta.

Zaradite ili pozajmite novac brzo i lako!

Čak i ako vam novac nije potreban, ali vam određeni predmeti tehnike zauzimaju prostor ili jednostavno želite da ih se rešite a da pritom i zaradite određeni novac, naša zalagaonica je pravo mesto za to. Pod otkupom tehnike podrazumevamo:

   • Laptopove
   • LCD televizore
   • Profesionalnu foto i digitalnu opremu
   • Kamere
   • Muzičke instrumente

Pored toga što navedene predmete možete dati u otkup, iste možete založiti i na osnovu njihove vrednosti dobiti kratkoročnu novčanu pozajmicu.

Posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a, u okviru TC Zeleni venac i na licu mesta saznajte koliko vredi vaša tehnika, odnosno koliko smo novca spremni da ponudimo za istu, bilo da se radi o tehnici koja je predmet zaloga ili prodaje. Garantujemo odlične uslove i zadovoljstvo prilikom isplate. Za sve dodatne informacije predlažemo da nas kontaktirate putem stranice Kontakt.

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE