Zalagaonica GM uzima u zalog dukate

Zalagaonica Golden Masters

Šta su to dukati? Dukat je u narodu pozant kao zlatnik koji je korišćen u skoro svim delovima evropskog kontinenta do starta Prvog svetskog rata. Dukat je bio i ostao specifičan po tome što je njegova struktura sačinjena od čak 98,6% zlata ili srebra. Prostije rečeno, njihova vrednost na tržištu nije mala!

Zalagaonica Golden Masters odobrava novčane pozajmice na osnovu vašeg zaloga u koji spadaju i dukati. Naša zalagaonica, kada je reč o dukatima prima u zalog:

          • Zlatne dukate
          • Srebrne dukate

Ukoliko Vam je potrebna novčana pozajmica u najkraćem mogućem roku, a pritom posedujete dukate, predlažemo da posetite naš lokal i da iste date u zalog. Na osnovu njihove vrednosti odobrićemo određeni iznos pozajmice kojom ćete garantovano biti zadovoljni.

Vrednost vaših zlatnih ili srebrnih dukata procenjuje se na licu mesta od strane naših stručnjaka. Nakon izvršene procene, u okviru naše zalagaonice, ponudićemo vam iznos novčane pozajmice koju smo u mogućnosti da odobrimo. Nakon vašeg pristanka pristupamo izradi i potpisivanju ugovora. Ceo proces odobravanja pozajmice odvija se jako brzo i za par minuta napustićete naše prostorije sa novcem u džepu.

Posetite naš lokal koji se nalazi u Lominoj 5a, TC Zeleni venac ili se za dodatna pitanja informišite preko stranice Kontakt.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8682′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE