Zalog srebrne poluge

Zalagaonica Golden Masters

U današnje vreme veliki je broj investitora koji pored zlata ulažu i u srebro odnosno srebrne poluge. Kako je vrednost srebra, odnosno njegova cena, po gramu znatno niža nego cena zlata, srebrne poluge se proizvode u velikim količinama. Težina srebrne poluge kreće se od 1. – 5. kilograma. U današnje vreme, investiranje u srebro predstavlja pametnu odluku.

Ulaganjem u srebro i štednjom u obliku srebra, srebrnih poluga mogu se preživeti krizni periodi tako što se isti mogu dati u zalog i na taj način obezbediti novčana pozajmica. Zalogom srebrne poluge, odnosno primanjem iste u zalog, bavi se i naša zalagaonica Golden Masters.

Zalog srebra i srebrne poluge

Kao što smo napomenuli, vaše srebrne poluge mogu biti predmet zaloga u okviru naše zalagaonice koja se nalazi u Lominoj 5a, u TC Zelenom venac. Posetite naš lokal i na licu mesta saznajte vrednost vaše srebrne poluge. Vrednost srebrne poluge određuje se na osnovu finoće srebra odnosno udela čistog srebra u leguri. Takođe, srebrne poluge nisu izrađene samo od čistog srebra iz razloga što je takvo srebro izuzetno mekano da bi se od njega pravili čvrsti predmeti.

Srebrne poluge se proizvode tako što se čisto srebro pomeša sa drugim metalima, uglavnom bakrom. Zbog takvog mešanja, poluga postaje čvršća. Primanje u zalog srebrne poluge odobravamo odlične uslove po pitanju novčanih pozajmica i garantujemo da ćete naš lokal napustiti zadovoljni, sa osmehom na licu i punijim novčanikom. Procenu vredosti vaše srebrne poluge vrše naši zaposleni na licu mesta.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8633′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE