Otkup porcelana-procena vrednosti

Otkup porcelana

Ukoliko ste nasledili ili dobili na poklon predmete od porcelana koje ne koristite i nemaju velikog ličnog značaja za Vas, onda je najbolje da ih date u otkup. Stavljanje na otkup porcelana može Vam doneti značajnu sumu novca.

Otkup porcelana – procena vrednosti

Kod nas možete izvršiti procenu vrednosti predmeta od porcelana. Određivanje vrednosti porcelanskih predmeta obavljaju vrsni poznavaoci ove oblasti. Najvažnije je da predmeti od porcelana koji se daju na otkup budu neoštećeni, jer se tada može postići visoka cena otkupa. Vrlo često se dešava da vlasnici predmeta od porcelana imaju u svojoj kolekciji pravi antikvitet, a da toga uopšte nisu svesni pre davanja na otkup. Antikvarni predmeti od porcelana postižu visoku cenu na trištu antikviteta. Pri njihovoj proceni pored očuvanosti, od velike važnosti su i poreklo, umetnički i istorijski značaj porcelanskog predmeta.

Kod nas možete dati na otkup porcelan koji posedujete. Vršimo otkup predmeta od porcelana svih oblika, dimenzija i namena. Ukrasni predmeti od porcelana, porcelanski čajnici, šolje, tacne, setovi za ručavanje, svećnjaci, vaze i svi drugi predmeti i posuđe od porcelana mogu biti dati na otkup. Garantujemo apsolutnu diskreciju i momentalnu isplatu novca za Vaš porcelan. Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac i informišite se o svim pogodnostima vezanim za otkup porcelana.

[carousel_slide id=’8608′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE