Zalog srebrnih satova

Zalagaonica Golden Masters

Zalog srebrnih satova

Pored otkupa srebrnih satova, zalagaonica Golden Masters bavi se i odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga srebrnih satova. Kao i zlatni, tako i srebrni satovi uvek predstavljaju veoma atraktivne akcesoare. Njihova vrednost nije zanemarljiva pa samim tim ni iznos pozajmice na osnovu zaloga srebnih satova nije mala. Posetite naš lokal u Lominoj 5a u tržnom centru Zeleni venac i informišite se koliko vredi vaš srebrni sat ukoliko želite da sebi obezbedite kratkoročnu novčanu pozajmicu.

Ne obraćajte pažnju na to da li je vaš srebrni sat korišćen previše ili možda oštećen. Takav srebrni sat naravno da ima svoju vrednost kada je odobravanje novčane pozajmice na osnovu zaloga srebrnih satova u pitanju. Pitate se kako je to moguće? Prilikom odobravanja pozajmice na osnovu zaloga srebrnih satova, gleda se količina srebra od koje je vaš srebrni sat napravljen. Dajte vaš nepotrebni ili oštećeni srebrni sat u zalog i obezbedite sebi novčanu pozajmicu.

Zalog srebrnih satova i formiranje iznosa pozajmice

Vrednost srebrnih satova određuje se na licu mesta, u okviru naše zalagaonice, od strane naših zaposlenih. Dakle na taj način formira se iznos novčane pozajmice prilikom zaloga srebrnih satova. U toku procene srebrnog sata, posmatramo finoću srebra koju poseduje vas predmet koji je sredstvo zaloga. Finoća srebra je količina čistog srebra u leguri. Ako je količina čistog srebra velika, raste i vrednost vašeg zaloga a samim tim iznos novčane pozajmice koju možete dobiti.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8714′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE