Otkup srebrne poluge

Zalagaonica Golden Masters

Otkup srebrne poluge

Danas veliki broj investitora poerd zlata ulaže i u srebro odnosno srebrne poluge. S obzirom da je vrednost srebra, odnosno njegova cena, po gramu znatno niža nego cena zlata, srebrne poluge se proizvode u ogromnim količinama. Težine srebrnih poluga kreću se od jednog do pet kilograma. Danas je investiranje u srebro zasita pametna odluka.

Ulaganjem u srebro i štednjom u obliku srebra, srebrnih poluga možete preživeti krizne periode tako što ćete ih dati u otkup, odnosno prodati i zaraditi novac. Otkupom srebrne poluge bavi se i naša zalagaonica Golden Masters.

Otkup srebra i srebrne poluge

Kao što smo naveli, vaše srebrne poluge možete dati u otkup u okviru naše zalagaonice koja se nalati u Lominoj 5, na Zelenom Vencu. Posetite naš lokal i na licu mesta saznajte vrednost vaše srebrne poluge. Cena srebrne poluge formira se u odnosu na finoću srebra odnosno udeo čistog srebra u leguri. Naravno, srebrne poluge nisu izrađene isključivo od čistog srebra s obzirom da je takvo srebro izuzetno mekano da bi se od njega pravili čvrsti predmeti.

Srebrne poluge se prave tako što se čisto srebro meša sa drugim metalom, obično bakrom. Usled takvog mešanja, poluga dobija na čvrstini. Otkup srebrne poluge vršimo po odličnim cenama i garantujemo da ćete naš lokal napustiti zadovoljni, sa osmehom na licu i punijim novčanikom. Procenu vaše srebrne poluge vrše naša stručna lica.

[carousel_slide id=’8633′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE