Otkup medalja

Otkup medalja

Šta je to medalja? Medalja je ploćica kružnog oblika i izrađena je od metala i uglavnom je zakaćena za komad vrpce, kanapa. Medalja se može izraditi od zlata, srebra, bronze kao što je to slučaj sa medaljama na velikim sportskim takmičenjima. Naravno, medalje koje su izrađene od zlata, najviše vrede i ukoliko se daju u otkup može se zaraditi dobra količina novca.

Što je finoća zlata od kojeg je medalja sačinjena veća, tako i cena otkupa medalja raste. Šta je to finoća zlata? Kao što smo već objasnili više puta, finoća zlata je procenat čistoće zlata ili količina čistog zlata koja se nalazi u leguri. Kada je reč o otkupu medalja, finoća zlata se može videti na samom predmetu otkupa jer je urezana sitnim brojevima.

Dakle, medalje se pored počasne svrhe, mogu dati u otkup, odnosno prodti i tako zraditi novac u odnosu na vrednost koju medalje poseduju. Posredovanje prilikom otkupa medalja je takođe usluga koju nudi zalagaonica Golden Masters. Posetite nas ili se putem telefona informišite o otkupu medalja.

Cena otkupa medalja formira se na licu mesta nakon procene naših zaposlenih. Za sva dodatna pitanja vezana za otkup medalja, obratite nam se putem stranice kontakt.

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE