Zalagaonica i procena vrednosti

Zalagaonica Golden Masters

Kao što smo već naveli, naša zalagaonica u zalog prima veliki broj predmeta, od plemenitih metala, antikviteta, eletronike pa sve do motornih vozila. Zalagaonica Golden Masters garantuje sigurnost vaših založenih predmeta. Nakon isteka ugovora, moguće je isti produžiti ukoliko niste u mogućnosti da u dogovorenom roku vratite iznos pozajmice uvećane za iznos troškova čuvanja zaloga.

Procena vrednosti u okviru naše zalagaonice

Sa ponosom ističemo da se u okviru našeg zaposlenog osoblja nalaze stručnjaci koji se bave procenom vaših dragocenih predmeta koji su deo zaloga. Naši zaposleni su kvalifikovani za procenu vaše dragocenosti i nakon analize pred vas izlazimo sa konkretnom ponudom, odnosno sa iznosom pozajmice koju možemo da isplatimo. Nakon usmenog dogovora, pristupa se potpisivanju ugovora kojim je sve definisano. Ono što je dodatna opcija u okviru ugovora jeste što stranka kasnijom akcijom može otkupiti predmet zaloga i na taj način povratiti pravo svojine.

Zalagaonica Golden Masters je siguran, brz i lak nači da dođete do preko neophodnog novca kojim ćete rešiti svoje probleme. Garantujemo uspeh i obostrano zadovoljstvo. Za detaljnije informacije kontaktirajte nas ili posetite naš lokal.

Pre svake odluke obratite nam se da biste još jednom proverili pravu vrednost vaših predmeta i koji je najbolji način da plasirate vaše dragocenosti na tržište. Naš posao je da vam pružimo najbolji savet! Mi smo sertifikovani stručnjaci u oblasti trgovine umetničkim delima i antikvitetima ne samo na našim prostorima nego i šire.

Takođe, pružamo besplatnu profesionalnu pomoć/asistenciju prilikom kupovine i prodaje umetničkih dela, antikviteta i dragocenosti.

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE