Zalog srebra

Zalagaonica Golden Masters

Srebro takođe spada u plemenite metale. Njegove karakteristike su rastegljivost, potom mekoća i njegovo lako kovanje. U prošlosti se srebro, baš kao i zlato koristilo u novčanom prometu, dakle posedovalo je određenu vrednost. Za razliku od zlata, srebro drugačije reaguje na izloženost vazduhu. Nakon dužeg izlaganja, srebro dobija sloj crne boje.

U prošlosti, ali i danas, srebro se uglavnom koristilo za izradu nakita, zatim ukrasa i posuđa, ali i kovanog novca. Dakle,, srebro i danas poseduje određenu vrednost na osnovu koje možete zaraditi novac ili isti pozajmiti. Kada govorimo o zaradi mislimo o davanju vašeg srebra u otkup. Kada je reč o dobijanju novčane pozajmice, podrazumeva se davanje srebra u zalog.

Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozamica na osnovu vašeg zaloga. Posetite naš lokal u TC Zeleni venac, Lomina 5a i rešite vaše finansijske probleme.

U okviru naše zalagaonice, kada je srebro u pitanju, odobravamo pozajmice na osnovu:platu novca.

          • Zaloga srebrnjaka
          • Zaloga srebrne poluge

Zalagaonica GM prihvata srebro kao zalog!

Vaše srebro biće procenjeno na licu mesta od strane naših zaposlenih stručnjaka i na osnovu ishoda procene saopštićemo vam koliku pozajmicu smo spremni da odobrimo. Nakon vašeg pristanka, pristupa se potpisivanju ugovora. Više o procesu odobravanja novčane pozajmice pogledajte ovde. Da li vam je hitno potrebna novčana pozajmica? Ukoliko je odgovor potvrdan, posetite nas ili kontaktiratje. Založite vaše srebro i rešite vaše probleme sa novcem.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8623′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE