Otkup srebrnih satova

Otkup srebrnih satova

Pored otkupa zlatnih satova, zalagaonica Golden Masters bavi se i otkupom srebrnih satova. Kao i zlatni, tako i srebrni satovi uvek predstavljaju veoma atraktivne akcesoare. Njihova prodajna vrednost nije mala pa samim tim ni otkup srebnih satova nije jeftin. Posetite naš lokal u Lominoj 5a u tržnom centru Zeleni Venac i saznajte koliko vredi vaš srebrni sat ukoliko želite da ga date u otkup..

Nemojte obraćati pažnju na to da li je vaš srebrni sat korišćen previše ili čak oštećen. Takvi srebrni satovi naravno da imaju svoju vrednost kada je otkup srebrnih satova u pitanju. Pitate se kako to? Prilikom otkupa srebrnih satova, gleda se količine srebra od koje je vaš akcesoar napravljen. Dajte vaš nepotrebni ili oštećeni srebrni sat u otkup i zaradite novac.

Otkup srebrnih satova i formiranje cena

Vrednost srebrnih satova određuje se na licu mesta od strane naših zaposlenih. Dakle na taj način formira se cena otkupa srebrnih satova. U toku procene srebrnog sata, posmatra se finoća srebra koju poseduje vas predmet koji se otkupljuje. Finoća srebra je količina čistog srebra u leguri. Ako je količina čistog srebra velika, raste i cena otkup srebrnih satova.

[carousel_slide id=’8714′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE