Zalog antikviteta-novcane pozajmice

Zalog Anitikviteta

Antikvitetima se smatraju predmeti koji imaju veliku umetničku ili istorijsku vrednost, kao i dug vek postojanja. Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog antikvarne predmete različitog tipa.

Davanjem antikviteta kao zalog, dobijate na zajam određenu količinu novca. Na taj način možete rešiti finansijski problem, a da ne izgubite trajno Vaš antikvarni predmet. Pri davanju antikviteta za zalog potpisuje se ugovor čija trajnost je 30 dana. Po vraćanju pozajmice dobijate antikvitet natrag. Ukoliko niste u mogućnosti da vratite pozajmicu u dogovorenom roku ugovor se može produžiti.

Zalog antikviteta – vrste antikviteta koje se prihvataju kao zalog

U zalog kao garanciju za izdatu novčanu pozajmicu možete dati:

   • Antikvarni nameštaj
   • Antikvarni nakit
   • Antikvarne predmete od porcelana
   • Kristalne antikvitete
   • Umetnička dela koja imaju antikvarnu vrednost i
   • Druge antikvarne predmete.

Visina novčane pozajmice za zalog antikviteta

Količina novca koja se može dobiti davanjem antikviteta kao zalog zavisi od umetničke, kolekcionarske, istorijske i praktične vrednosti antikvarnog predmeta. Očuvanost, poreklo i autentičnost su parametri koji se vrednuju pri proceni vrednosti antikviteta koji se daje kao zalog.

Ukoliko smatrate da posedujete antikvarni predmet u zalagaonici Golden Masters možete dobiti besplatnu procenu vrednosti. Pored Davanja pozajmica za zalog antikviteta, vršimo i otkup antikvarnih predmeta po vrlo povoljnim uslovima. Za sve informacije možete nas kontaktirati ili posetiti u tržnom centru Zeleni venac.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8587′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE