Otkup srebrnog nakita

Zalagaonica Golden Masters

Otkup srebrnog nakita

Kao i kod zlatnog nakita, ili bilo kog drugog komada nakita koji u sebi sadrži zlato ili srebro, nemojte ga zanemariti ako je nefunkcionalan ili oštećen. Takav nakit i dalje ima svoju vrednost i moguće ga je dati u otkup. Otkup srebrnog nakita je još jedna od usluga zalagaonice Golden Master. Sigurno je da imate minđuše, lančiće ili pak narukvice od srebra koje vam stoje sa strane, ne koristite ih ili su oštećene. Dajte ih u otkup, odnosno prodajte ih i zaradite novac.

Nama, kao ni drugim zalatarama i firmama kojima je otkup srebrnog nakita jedna od usluga, nije bitno u kakvom je stanju predmet koji se daje u otkup. Kada dajete u otkup srebrni nakit, posmatra se težina nakita kao i udeo srebra u njemu. Na osnovu toga se formira cena. Kada je proces otkupa srebrnog nakita gotov, taj komad nakita dalje predstavlja sirovinu od kojeg će se proizvesti novi srebrni predmet.

Otkup srebrnog nakita i njegova cena

Davanje u otkup srebrnog nakita, idealan je potez ukoliko vaš nakit stoji sa strane ili je oštećen a još više ukoliko vam je hitno potreban novac. Cena otkupa srebrnog nakita promenljiva je i zbog toga savetujemo da posetite naš lokal i da se o svemu raspitate. Naši zaposleni proceniće vaš komad srebrnog nakita na licu mesta i saopštiti vam cenu koju smo spremni da platimo za njega. Odluka je na vama. Cena se pre svega formira na osnovu težine ali i na osnovu zastupljenosti srebra u komadu nakita.

[carousel_slide id=’8663′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE