Otkup srebrnih dukata

Otkup srebrnih dukata

Da li se u vašem vlasništvu nalazi srebrni dukat ili više njih? Ako ih posedujete, da li ste se ponekad zapitali da li i koliko vrede? Ukoliko je odgovor na oba pitanja potvrdan, imate priliku da zaradite novac! Zalagaonica Golden Masters bavise otkupom srebrnih dukata.

Vama je sigurno važno da za svoj srebrni dukat dobijete što veći iznos novčanica kada ga dajete u otkup. Koliko ćete zaradatiti prilikom davanja u otkup srebrnih dukata, zavisi pre svega od finoće srebrnih dukata. Finoća srebrnih dukata je veoma bitan faktor kod formiranja cene. Naime, finoća srebrnih dukata predstavlja količinu čistog srebra u leguri. Kada je otkup srebrnih dukata u pitanju, zaposleni u našoj zalagaonici vrše procenu na licu mesta i saopštavaju Vam iznos koji je moguće isplatiti.

Otkupna cena srebrnih dukata

Kada je reč o otkupu srebrnih dukata, bitno je naglasiti da cena nije fiksna. Cena varira na dnevnom nivou. Od čega zavisi cena srebrnih dukata? Cena srebrnih dukata zavisi i varira u odnosu na trenutnu vrednost dinara. Kao što smo već naglasili na cenu utiče i finoća srebra koju sadrži srebrni dukat.

Srebni dukati, iako više nisu deo novčanog predmeta, nisu bezvredni. Srebrni dukati poseduju određenu vrednost koja zavisi od količine srebra od kojeg je izliven. Vraćamo se na prva dva pitanja. Ukoliko posedujete srebrne dukate i ne znate njihovu vrednost, posetite našu zalagaonicu i uverite se da nisu bezvredni. Zaradite novac i resite manje finansijske probleme.

[carousel_slide id=’8694′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE