Otkup zlatnih dukata

Otkup zlatnih dukata

Da li posedujete zlatni dukat ili više njih a za koje smatrate da nemaju nikakvu vrednost u današnje vreme? Ukoliko je odgovor potvrdan, varate se. Zlatni dukati su izuzetno cenjeni na tržištu i za njihov otkup dobija se dobra cena. Savetujemo vam da posetite naš lokal na Zelenom Vencu i saznate vrednost vašeg zlatnog dukata.

Kod otkupa zlatnih dukata, kada je reč o količini novca koju možete očekivati, potrebno je prevashodno proceniti dukat. To znači da je potrebno analizirati kolika je količina zlata od kojeg je dukat sačinjen. Pored količine zlata, vodi se računa i finoći. Finoća zlata je procenat čistog zlata u leguri. U okviru našeg lokala nalaze se stručnjaci koji će na licu mesta proceniti gore navedeno i odrediti cenu koja će vam biti ponuđena ukoliko se odlučite da date u otkup zlatne dukate.

Treba napomenuti da cena varira iz dana u dan. Na nju pored finoće zlata utiče i vrednost dinara. Na teritoriji Beograd nalazi se veliki broj radnji i firmi koje se bave otkupom zlatnih dukata. Zalagaonica Golden Masters ponudiće vam zadovoljavajuću cenu i garantujemo da ćete naš lokal napustiti sa osmehom na licu.

[carousel_slide id=’8691′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE