Otkup zlata

Zalagaonica Golden Masters

Otkup zlatna

Zlato spada u plemenite metale. Ono što ga karakteriše je njegova mekoća, zatim sjaj i specifična žuta boja. Predmeti od čistog zlata otporni su na veliki broj uticaja kao što su kiseonik, sumppor, voda i veliki broj kiselina. Zlata ne menja boju prilikom izlaganja vazduhu. U današnje vremen, zlata je jako teško pronaći u čistom obliku s obzirom da se miksuje za ostalim plemenitim metalima. Upravo iz tog razloga, jako je teško odrediti gustinu zlata sa sigurnošću.

Za razliku od ostalih dragocenih metala, zlato je najisplativije kada je reč o investiranju. Zašto? Zato što cena zlata nema ogromne varijacije i stabilna je. Zlato je kroz istoriju, kao i srebro bilo deo novčanog prometa,odnosno njime se plaćala roba i usluga.

Otkup zlata i njegova cena otkupa

Koliko vredi moje zlato? Verovatno jedno od čestih pitanja ljudi koji žele svoje dragocenosti od zlata da daju u otkup. Jasno je da cena otkupa zlata zavisi pre svega od gramaže koja se utvrđuje pomoću baždarenih vaga u okviru lokala u kojem se vrši otkup zlata. Pored gramaže, gleda se i finoća zlata koja takođe utiče na vrednost, tj cenu zlata. Finoća zlata je zapravo količina čistog zlata u samoj leguri. To znači da što je veći procenat čistog zlata, cena otkupa zlata je naravno veća i obrnuto.

Zalagaonica Golden Masters bavi se posredovanjem prilikom otkupa zlata između naših klijenata i partnera i garantuje vam dobre uslove prilikom otkupa. Posetite naš lokal i saznajte vrednost vašeg predmeta od zlata. Kada je otkup zlata u pitanju bavimo se posredovanjem kod:

[carousel_slide id=’8242′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE