Otkup antičkog nameštaja

Otkup antičkog nameštaja

Šta je to antički nameštaj? Antički nameštaj podrazumeva stare komade nameštaja koji imaju umetničku, zanatsku ili istorijsku vrednost. Antički nameštaj,kao i ostali tipovi antikviteta prikupljani su i čuvane još u doba antičkog Rima. U tom periodu vladalo je ogromno interesovanje za antičke predmete sa teritorije stare Grčke. Antički nameštaj sakupljan je i dobima renesanse i klasicizma. Danas, u modernom dobu, ponovo je antika i antički nameštaj privukao veliku pažnju.

Antički nameštaj je komad nameštaja koji je stariji od 100 godina u onom trenutku kada se njegova vrednost razmatra. Ovaj propis na snazi je od 1966. godine i donela ga je Vlada SAD-a. Navedena definicija antikviteta prihvaćena je svakom delu sveta.

Otkup nameštaja i njegova vrednost

Nameštaj koji je veoma star može imati velku umetničku, kolekcionarsku ili istorijsku vrednost. Takvi komadi nameštaja smatraju se antikvitetima i imaju nešto veću vrednost na tržištu. U zavisnosti od porekla, autentičnosti i očuvanosti određuje se cena za otkup nameštaja koji ima antikvarnu vrednost.

Ukoliko u svom domu posedujete komade antičkog nameštaja i želite da ga date na procenu, posetite naš lokal. Takođe. ukoliko vam ova vrsta nameštaja ometa funkcionalnost prostora, i želite da ga se otarasite a da pritom nešto i zaradite, obratite nam se. Zalagaonica Golden Masters bavi se otkupom antičkog nameštaja. Nalazimo se na Zelenom vencu, u ulici Lomina 5a. Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte.

[carousel_slide id=’8594′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE