Zalog zlatnika

Zalagaonica Golden Masters zalog  zlatnika

Da li ste znali da na osnovu vaših predmeta od zlata, konkretno zlatnika, možete rešiti vaše finansijske probleme dobijanjem novčane pozajmice? Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu zaloga zlatnika.Za zlatnike je opšte poznato da su u vreme učestovanja u novčanom prometu imali duplo veču vrednost nego srebrnjaci.

Vrednost zlatnika procenjuje na osnovu finoće zlata, odnosno udela čistog zlata od kojeg je zlatnik izrađen. Procenu vrednosti vaših zlatnika obavljamo na licu mesta, u prostorijama naše zalagaonice. Procenu vrše naši zaposleni koji se mogu podičiti obrazovanjem i diplomama koje su sticali širom Evrope pa čak i Azije. Nakon izvršene procene, klijentu se saopštava vrednost potencijalnog zaloga kao i iznos potencijalno odobrene novčane pozajmice.

Nakon dobrovoljnog pristanka klijenta, zalagaonica Golden Masters potpisuje ugovor kojim je definisana obaveza i pravo klijenta, ali i zalagaonice za vreme trajanja novčane pozajmice. Ugovor se potpisuje na period od jednog meseca i moguće ga je produžiti.

Naše iskustvo u ovom poslu, kao i naši sertifikati od strane poznatih aukcijskih kuća Sotheby’s i Christies garantuju zadovoljstvo naših klijenata. Savetujemo da posetite naš lokal koji se nalazi u Lominoj br.5 u okviru tržnog centra Zeleni venac i na taj način saznate koliki je iznos novčane pozajmice koju možete dobiti ukoliko kao zalog date vaše zlatnike.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8576′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE