Zalog zlata

Zalagaonica Golden Masters zalog zlata

Zalog zlata

Svima je poznato da je zlato deo plemenitih metala. Karakteristike zlata su njegova mekoća, potom sjaj i njegova žuta boja. Predmeti izrađeni od čistog zlata poseduju otpornost u odnosu na mnoge uticaje prirode, pre svega kiseonika, sumpora, vode i određenih kiselina. Kada je zlato izloženo vazduhu, ono neće promeniti svoju boju. U savremenom dobu, jako je teško naleteti na zlato u ćistom obliku. Usled toga, zlato se miksuje sa ostalim plemenitim metalima. S obzirom na navedeno, jako je teško odrediti preciznu gustinu zlata.

U odnosu na ostale plemenite metale, zlato predstavalja odličnu investiciju. Zašto? Jednostavno, cena zlata je stabilna i ne varira mnogo. Kao i srebro, i zlato je tokom istorije, bilo deo novčanog prometa.

Zalagaonica Golden Masters prihvata zlato kao zalog!

Potrebana Vam je hitna pozajmica a pritom posedujete zlato koje ne želite da prodate? Zalagaonica Golden Masters odobrava novčane pozajmice na osnovu vašeg zaloga. Sasvim je jasno da zlato poseduje ogromnu vrednost na tržištu pa simim tim na osnovu količine koju ste spremni da date u zalog, odobrićemo određenu novčanu pozajmicu. Kako se procenjuje vrednost zlata? Naši stručnjaci vaše zlato procenjuju na licu mesta, u okviru naše zalagaonice. Prilikom procene posmatra se količina zlata koja se daje u zalog kao i finoće istog. Finoća zlata predstavlja udeo čistog zlata u leguri. Što je udeo veći, veća je i vrednost vašeg zlata. Na osnovu procene sapoštavamo Vam iznos pozajmice koju smo spremni da odobrimo, naravno uz potpisivanje ugovora. Više informacija o procesu odobravanja pozajmice pročitajte ovde.

Zalagaonica Golden Masters vaše zlato prima kao zalog na osnovu kojeg odobrava određenu novčanu pozajmicu. Garantujemo vam odlične uslove i pomoć prilikom rešavanja vaših finansijskih problema. Posetite nas ili kontaktirajte. Kada je reč o vrsti zlata koje primamo kao zalog, ono podrazumeva:

   • Lomljeno zlato
   • Zlatnike
   • Zubno zlato
   • Kameru

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8242′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE