Zalog antičkog nameštaja

Zalog Anitikviteta

Interesovanje za antički nameštaj postojalo je još u vreme antičkog Rima, i ne jenjava ni danas. Prema propisima vlade SAD-a komad nameštaja se smatra antikvitetom ako je u momentu razmatranja njegove vrednosti stariji od sto godina. Zalagaonica Golden Masters prihvata komade antičkog nameštaja, kao zalog za pozajmljeni novac.

Postupak davanja antičkog nameštaja u zalog isti je kao i za ostale dragocenosti. Stručnjaci iz te oblasti vrše procenu vrednosti, a zatim zalagaonica predlaže visinu novčane pozajmice koju je u mogućnosti da isplati, nakon čega se pravi ugovor. Zalog antičkog nameštaja je odličan način da brzo ostvarite pozajmicu, po vrlo povoljnim uslovima. Nakon izmirivanja obaveza prema zalagaonici dobijate svoj komad antičkog nameštaja natrag.

Visina novčane pozajmice za zalog antičkog nameštaja

Vrednost antičkog nameštaja na tržištu je daleko veća nego verdnost ostalog nameštaja. Shodno tome za zalog antičkog nameštaja se može dobiti poprilično visoka novčana pozajmica koja odgovara njegovoj umetničkoj, kolekcionarskoj i istorijskoj vrednosti.

Procenu vrednosti antičkog nameštaja u zalagaonici Golden Masters obavljaju vrsni poznavaoci antikvarnih predmeta. Ključni parametri koji određuju visinu pozajmice su starost, poreklo i očuvanost komada antičkog nameštaja koji se daje kao zalog.

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije ili nejasnoće. Možete nas pronaći u tržnom centru Zeleni venac, u Lominoj broj 5.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8594′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE