Zalog dragog kamenja-dijamanti i brilijanti

Zalog DragogKamenja

Zalagaonica Golden Masters bavi se odobravanjem novčanih pozajmica na osnovu vašeg zaloga koji može biti u vidu dragog kamenja. Garantujemo odlične uslove, odnosno maksimalan iznos pozajmice u odnosu na vrednost vašeg zaloga. Pozajmica se odobrava i isplaćuje na licu mesta, odmah nakon procene zaloga i potpisanog ugovora. Posetite našu zalagaonicu u okviru TC Zeleni venac, ulica Lomina 5a, i uverite se sami. Zalog dragog kamenja,u suštini podrazumeva:

      • Zalog dijamanata
      • Zalog brilijanata

Zalog dijamanata

Zbog čega dijamant toliko oduševljava narod? Da li je to zbog njegove lepote koja proističe na osnovu neviđenog prelamanja svetlosti koja prolazi kroz vrh dijamanta ili možda zbog njegove dugotrajnosti. Ne postoji tvrđi materijal od dijamanta. Dijamant se jako teško može pronaći u prirodi pa je njegova vrednost ogromna. Da li Vam je neophodna kratkoročna finansijska pozajmica? Ukoliko posedujete dijamante, dajte ih u zalog u našoj zalagaonici i mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku, u odnosu na vrednost vašeg dijamanta odobriti određeni iznos novčane pozajmice. Za više informacija, posetite nas ili kontaktirajte preko stranice Kontakt.

Zalog brilijanata

Brilijant je zapravo brušeni dijamant. Svojim izgledom, brilijant podseća na kupu. Uloga brilijanta je da poveća količinu svetlosti koja prolazi kroz vrh dijamanta. Težinu brilijanta određuje broj karata, gde 1 karat teži 0,2 grama. Procena kvaliteta jednog brilijanta posmatra se preko kocepta 4C. Vrednost brilijanata je velika. Kao i dijamante, zalagaonica Goldem Masters i brilijante prima u zalog na osnovu kojih odobrava novčane pozajmice, kratkoročne naravno. Nakon procene vašeg brilijanta i vaše potvrde da se ste saglasni sa iznosom pozajmice koju nudimo, pristupa se potpisivanju ugovora. Čitav proces procene i odobravanja novčane pozamice odvija se na licu mesta i traje svega nekoliko minuta.

Pored zaloga vašeg dragog kamenja, pružamo i pomoć prilikom odabira vašeg dragulja za vas ili vama dragu osobu.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8218′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE