Otkup kristala

Otkup kristala

Verovatno ste i Vi od svoje bake ili majke nasledili različite čaše, zdjele, čajnike i druge posude od kristala. Razumljivo je da svi želimo za sebe nešto novo i moderno, a to isključuje kristalne predmete. Ukoliko ne želite da nasleđene kristale držite po vitrinama gde bi samo sakupljali prašinu, a još manje u kutijama, koje bi Vam smetale i pravile nered, savetujemo Vam da kristalne predmete date na otkup. Na taj način ćete osloboditi prostor za potrebnije stvari, a dobićete i značajnu sumu novca pri otkupu kristala.

Otkup kristala – cena

Kada se vrši otkup kristala najbitniji parametar je očuvanost samog kristalnog predmeta. Ako je kristal neoštećen i cena pri otkupu će biti veća. Kristalni predmeti mogu imati i antikvarnu vrednost i za otkup ovih kristala se dobija više novca, nego za kristalne predmete skorijeg datuma proizvodnje.

Kod nas možete dati na otkup sve predmete napravljene od kristalnog stakla, od kristalnog posuđa, ukrasnih figurica od kristala, pa do nakita od kristala. Procenu vrednosti Vaših kristalnih predmeta vrše vrsni stručnjaci. Isplata novca za otkup kristala se vrši odmah. Cene otkupa variraju iz dana u dan. Nudimo Vam otkup kristala po najpovoljnijim uslovima u gradu. Posetite nas i uverite se i sami. Nalazimo se u tržnom centru Zeleni venac, Lomina 5a. Takođe za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti preko stranice Kontakt.

[carousel_slide id=’8672′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE