Otkup zlata, srebra i ostalih dragocenih predmeta

Zalagaonica Golden Masters

Otkup zlata, srebra i ostalih dragocenih predmeta

Zalagaonica Golden Masters pored usluge davanja pozajmica, bavi se i posredovanjem prilikom otkupa zlata, srebra i ostalih predmeta koji imaju vrednost, u ime i za račun naših ovlašćenih saradnika, Svaki od predmeta koji se stavljaju u otkup, procenjeni su od strane naših zaposlenih na licu mesta. Nudimo odlične uslove i garantujemo vam zadovoljstvo. Ukoliko vam je novac preko potreban a pri tome u vašem domu posedujete dragocene stvari koje vam skupljaju prašinu, odnosno nisu upotrebljivi, posetite našu zalagaonicu i mi ćemo ih rado otkupiti.

Cena otkupa zlata, srebra i ostalih dragocenosti zavisi od procene koja se vrši u okviru naše zalagaonice. Usluga otkupa dragocenosti podrazemava :

Otkup zlata i srebra

Veliki broj ljudi u svojim domovima poseduje dragocenosti od zlata ili srebra koje ne služe ničemu. Danas na teritoriji Srbije postoji veliki broj radnji koje se bave otkupom zlata i srebra. Međutim mali je broj onih koji ovaj posao obavljaju pošteno i na zadovoljstvo klijenata. Zalagaonica Golden Masters ponosi se poslovanjem dugim dve decenije kao i zadovoljstvom klijenata u vidu saradnje. Ukoliko vam je novac neophodan, a posedujete predmete od zlata ili srebra, dajte ih u otkup. Posetite naš lokal ili nas kontaktirajte. Garantujemo vam fer uslove i dobru cenu u zavisnosti od finoće zlata i srebra.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8747′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE