Otkup satova od zlata i srebra

Otkup satova od zlata i srebra

Ukoliko posedujete zlatne ili srebrne satove koje ste odavno prestali da nosite, recimo, jer su oštećeni, i ne odričite ih se tako lako, otkup satova koji vršimo je prava stvar za vas. Takvi satovi imaju svoju vrednost i za njih možete dobiti određenu kolićinu novca ukoliko se odlučite da ih date u otkup. Zalagaonica Golden Masters bavi se posredovanjem prilikom otkupa satova i to:

   • Otkupa zlatnih satova
   • Otkupa srebrnih satova

Otkup satova od zlata

Zlatni satovi su oduvek bili i dan danas su veoma traženi. Tačnije, zlatni satovi koji imaju duži vek postojanja oni su i vredniji, pa tako ako se odlučite za otkup satova za njih možete dobiti i više novca. Kao što im ime kaže izrađeni su od plemenitog metala, zlata. Zlatni satovi izrađeni su od žutog ili belog zlata. Oni su otporan na veliki broj uticaja poput sumpora, kiselina i vode. Ukoliko posedujete zlatni sat koji je za vas neupotrebljiv posetite naš lokal i saznajte koliko novca za njega možete dobiti, jer mi vršimo otkup satova po uslovima koji će vam sigurno odgovarati.

Srebrni satovi

Srebrni satovi su naravno manje vredni u odnosu na zlatne satove ali to ne znači da je potražnja za njima manja. Vršimo otkup srebrnih satova po odličnim cenama u zavisnosti od količine srebra koja se procenjuje na licu mesta od strane naših stručnjaka.

Vršimo otkup satova po veoma povoljnim uslovima

Pogledajte vrste satova koje otkupljujemo:

    • Džepni satovi
    • Zidni satovi
    • Kaminci
    • Ručni satovi

Možete nas u svakom trenutku kontaktirati i dobiti odgovore na sva pitanja koja vas interesuju vezano za otkup satova, i budite sigurni da ćemo zajedno naći najbolje rešenje za vas.

[carousel_slide id=’8699′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE