Zalog srebrnog nakita

Zalagaonica Golden Masters

Zalog srebrnog nakita

Kao što je slučaj kod zlatnog nakita, ili bilo kog drugog komada nakita koji je izrađen od zlata ili srebra, ne treba ga zanemariti ako je nefunkcionalan ili oštećen. Takva vrsta nakita i dalje poseduje određenu vrednost i moguće ga je dati u ozalog. Zalog srebrnog nakita je još jedna od mogućnosti koju vam nudi zalagaonica Golden Masters. Velika je verovatnoća da posedujete minđuše, lančiće ili možda narukvice od srebra koje vam skupljaju prašinu, ne nosite ih ili su oštećene. Dajte ih u zalog i na taj način obezbedite sebi novčanu pozajmicu.

Našoj zalagaonici nije važno u kakvom je stanju predmet koji se daje u zalog. Kada dajete u zalog srebrni nakit, posmatramo vrednost, tj. težinu nakita kao i udeo srebra u njemu. Na osnovu toga se formira iznos novčane pozajmice koju odobravamo. Kada je proces procene zaloga, odnosno srebrnog nakita gotov, ponudićemo vam iznos pozajmice na osnovu koje potpisujemo odgovarajući ugovor.

Zalog srebrnog nakita i njegova vrednost

Davanjem u zalog srebrnog nakita, idealno je rešenje ukoliko vam je hitno potreban novac kako bi premostili određene novčane probleme. Vrednost zaloga srebrnog nakita promenljiva je i na osnovu toga savetujemo da posetite našu zalagaonicu i da se o raspitate temeljno. Naši zaposleni procenjuju vaš komad srebrnog nakita na licu mesta i saopštavaju vam iznos pozajmice koju smo spremni da odobrimo. Vi odlučujete. Vrednost zaloga i iznos novčane pozajmice se pre svega formira na osnovu težine srebra ali i na osnovu zastupljenosti srebra u komadu nakita koji predstavlja predmet zaloga.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8663′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE