Otkup srebra i cena otkupa

Zalagaonica Golden Masters

Otkup srebra

Baš kao i zlato, tako i srebro spada u plemenite metale. Karakteristike srebra su rastegljivost, zatim mekoća i mogućnost lakog kovanja. Kroz istoriju, srebro se koristilo za izradu nakita, pa je iz tog razloga izuzetno pogodno za oblikovanje i izvlačenje tankih žica. Legure srebra pronalaze svoju primenu čak i oblasti elektrotehnike zbog svojih jedinstvenih kako fizičkih tako i hemijskih osobina.

Srebro se u odnosu na zlato drugačije ponaša pri dužem dodiru sa vazduhom. Naime, nakon izlaganja, srebro dobija sloh crne boje. Srebro se kao i zlato u prošlosti koristilo u trgovini i imalo je svoju vrednost. Od srebra i zlata kovan je novac ali i nakit.

Srebro se danas ali u prošlosti koristilo u velikim količinama za izradu nakita, ukrasa, posuđa i kovanog novca. Srebro ima svoju vrednost i sve je veći broj ljudi koji svoje predmete od srebra daju u otkup kako bi došli do novca. Zalagaonica Golden Masters nudi uslugu otkupa srebra, pri čemu smo posrednici između naših klijenata i partnera, i garantujemo vam odličnu cenu u zavisnosti od predmeta otkupa.

Potrebno je samo da posetite naš lokal, ponesete vaš predmet od srebra koji želite da date u otkup i naši zaposleni će ga na licu mesta proceniti i ponuditi cenu po gramu.

U okviru naše zalagaonice, kada je srebro u pitanju, posredujemo kod:

Otkup srebra i cena otkupa

Prilikom posete našeg lokala u nameri da date u otkup vaše srebro, garanutujemo da ćete biti jako zadovoljni cenom koju ćemo ponuditi. Saznajte vrednost vašeg srebra i rešite vaše finansijske probleme. Otarasite se predmeta od srebra koji vam samo skupljaju prašinu i na taj način dobro zaradite. Dajte ga u otkup. Posetite naš lokal ili nas kontaktirajte na brojeve telefona.

[carousel_slide id=’8727′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE