Otkup dragog kamenja

Otkup dragog kamenja

Zalagaonica Golden Masters bavi se i otkupom dragog i poludragog kamenja. Nudimo odlične uslove, u vidu odlične cene koju smo spremni da platimo na licu mesta. Posetite našu zalagaonicu u okviru TC Zeleni venac, ulica Lomina 5a, i uverite se sami. Otkup dragog kamenja,u suštini podrazumeva:

   • Otkup dijamanata
   • Otkup brilijanata

Otkup dijamanata

Koji je razlog zbog kojeg dijamanti fasciniraju ljude? Možda je to zbog svoje lepote koja je posledica neverovatnog prelamanja svetlosti koja prolazi kroz dijamant ili pak usled njegovog veka trajanja, odnosno dugotrajnosti, jer na celom svetu nema tvrđeg materijala. Razlog zbog kojeg je jako dragocen je i taj što se retko može pronaći u prirodi pa je samim tim i njegova vrednost zaista velika. Prvi dokazi o dijamantima potiču još pre nove ere na teritoriji Indije. Reč dijamant vodi koren od grčke reči Adams, u prevodu neuništiv. Otkup dijamanata je usluga koju nudi zalagaonica Golden Masters. Davanjem u otkup dijamanata možete zaraditi novac i rešiti određene finansijske probleme. Pored otkupa dijamanata, odobravamo i novčane pozajmice na osnovu primanja vašeg dijamanta u zalog. Za više informacija, posetite nas ili kontaktirajte preko stranice Kontakt.

Otkup brilijanata

Šta je to brilijant? Brilijant predstavlja najpopularniji vid brušenog dijamanta. Njegov izgled podseća na kupu. Brilijant ima ulogu da u najvećoj meri uveća količinu svetlosti koja prolazi kroz vrh dijamanta. Kako se meri težina brilijanta? Težina se meri preko karata(karatima) pri čemu jedan karat iznosi 0,2 grama. Da bi se procenio kvalietet jednog brilijanta, potrebno ga je posmatrati preko kocepta 4C. Brilijanti imaju ogromnu vrednost. Zalagaonica Golden Masters bavi se otkupom brilijanata. Ukoliko se odlučite da date vaše brilijante u otkup kod nas, garantujemo odlične uslove i odličnu cenu. Za više informacija kada je u pitanju otkup brilijanata, kontaktirajte nas ili posetite našu zalagaonicu.Takođe, otkup brilijanata nije jedina usluga koju nudimo kada je ovo drago kamenje u pitanju. Vaše brilijante primamo kao zalog na osnovu kojeg odobravamo pozajmicu. Procena se u oba slučaja, bili da je otkup ili zalog brilijanata, vrši na licu mesta od strane naših školovanih stručnjaka.

Otkup ostalog dragog kamenja

Pored otkupa dragog kamenja u vidu dijamanata i brušenih dijamanata, odnosno brilijanata, vršimo i otkup dragog kamenja kao što su:

     • Rubin
     • Smaragd
     • Safir
     • Topaz
     • Biser

Pored otkupa vašeg dragog kamenja, pružamo i pomoć prilikom odabira vašeg dragulja za vas ili vama dragu osobu.

[carousel_slide id=’8218′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE