Zalog zlatnih satova

Zalagaonica Golden Masters

Zalog zlatnih satova

U okviru usluga koje nudi naša zalagaonica Golden Masters, nalazi se i odobravanje novčanih pozajmica na osnovu zaloga zlatnih satova. Zlatni satovi su uvek bili jako cenjena roba i jako vredna. Odobravanje novčanih pozajmica na osnovu zaloga zlatnih satova vrši se u našem lokalu na Zelenom Vencu u ulici Lominoj br. 5a. Posetite nas i saznajte koliko vredi vaš zlatni sat, odnosno koji je iznos pozajmice koju možete dobiti.

Bez obzira da li je vaš zlatni sat previše korišćen ili možda oštećen, to nije znak da je bezvredan. Saznajte njegovu vrednost i unovčite je tako što ćete dobiti novčnu pozajmicu. Kako? Posetite našu zalagaonicu, dozvolite da naša stručna lica procene vrednost vašeg zlatnog sata i rešite vaše novčane probleme.

Zalog zlatnih satova i formiranje iznosa pozajmice

Kao što je rečeno, vrednost zlatnog sata prilikom odobravanja novčane pozajmice, procenjuju zaposlena lica i na osnovu procene formira se iznos pozajmice. Prilikom procene gleda se finoća zlata koju poseduje predmet zaloga. Finoću zlata određuje čistoća zlata, odnosno udeo čistog zlata u leguri. Što je udeo čistog zlata veći, raste i vrednost, i obrnuto.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8710′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE