Zalog i otkup zlatnih dukata

Zalagaonica Golden Masters

Otkup zlatnih dukata

Da li imate zlatni dukat ili možda više njih a za koje mislite da su bezvredni? Ukoliko je odgovor da, znajte da se varate. Zlatni dukati su jako cenjeni na današnjem tržištu i za njihov zalog dobija se odlična novčana pozajmica. Savetujemo vam da posetite naš lokal na Zelenom Vencu i saznate vrednost vaših zlatnih dukata.

Kod zaloga zlatnih dukata, kada je reč o količini novčane pozajmice koju možete dobiti, pre svega, neophodno je prevashodno izvršiti procenu dukata. To zapravo znači da je neophodno izanalizirati kolika je količina zlata od kojeg je dukat izrađen. Pored količine zlata, vodi se računa i finoći. Finoća zlata je procenat čistog zlata u leguri. U okviru naše zalagaonice nalaze se stručnjaci koji će na licu mesta proceniti gore navedeno i odrediti vrednost dukata a samim tim i iznos novčane pozajmice koja će vam biti ponuđena ukoliko se odlučite da date u zalog zlatne dukate.

Napominjemo da vrednost dukata i njihova cena varira iz dana u dan. Na vrednost zlatnih dukata, kao predmeta zaloga, pored finoće zlata utiče i vrednost dinara. Na teritoriji Beograda nalazi se ogroman broj radnji i preduzeća koje primaju u zalog zlatne dukate. Zalagaonica Golden Masters ponudiće vam zadovoljavajuć iznos novčane pozajmice i garantujemo da ćete naš lokal napustiti sa osmehom na licu.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8691′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE