Zalog tehnike

Zalagaonica Golden Masters zalog tehnike

Zalagaonica Golden Masters ne bavi se isključivo davanjem pozajmica na osnovu zaloga u vidu vaših dragocenosti. Novčanu pozajmicu možete dobiti ukoliko založite vašu tehniku koja poseduje određenu vrednost. Založite vašu tehniku i rešite vaše finansijske probleme. Tehnika takođe poseduje određenu vrednost, za koju smo, nakon procene naših stručnjaka licu mesta, spremni da odobrimo određeni iznos pozajmice. Da li vam je hitno potreban novac a ne želite vašu tehniku da prodate? Dajte je u zalog u našoj zalagaonici. Novčanu pozajmicu odobravamo za svega nekoliko minuta, nakon što naši zaposelni procene predmet vašeg zaloga, odnosno njegovu vrednost.

Pozajmite novac brzo i lako!

Zalagaonica Golden Masters u zalog, kada je reč o tehnici, prima:

   • Laptop
   • LCD televizor
   • Profesionalnu foto i digitalnu opremu
   • Kameru
   • Muzički instrument

Pored toga što navedene predmete možete dati u otkup, iste možete založiti i na osnovu njihove vrednosti dobiti kratkoročnu novčanu pozajmicu.

Pozivamo vas da posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a, u okviru tržnog centra Zeleni venac. Garantujemo uspešno rešavanje vaših finansijskih problema i efikasno odobravanje pozajmice. Za dodatne informacije, savetujemo da nas kontaktirate preko stranice Kontakt.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8106′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE