Zalog porcelana-Zalagaonica Golden Masters

Zalog Porcelana

U zalagaonici Golden Masters možete dobiti novčanu pozajmicu davanjem u zalog predmeta od porcelana. Zalog porcelana funkcioniše po principu davanja na čuvanje porcelanskog predmeta na određeno vreme predviđeno ugovorom, kao garancije za dobojeni novac. Po isteku ugovora predmet možete dobiti nazad za iznos novca koji ste dobili kada ste izvršili zalog porcelana uvećan za troškove čuvanja predmeta.

Količina novca koja ce može dobiti za zalog porcelana

Visina novčane pozajmice koju može obezbediti zalog porcelana zavisi od vrednosti samog predmeta. Naši stručnjaci će obaviti procenu Vašeg predmeta nakon čega ćete dobiti novac za zalog porcelana. Jako je bitno da porcelanski predmet nije oštećen. Za antikvarne porcelanske predmete može se dobiti značajna suma novca pri davanju u zalog. To je najbrži i najjednostavniji način da dobijete novčanu pozajmicu.

Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog sve predmete od porcelana, od porcelanskih čajnika, šolja, vaza, svećnjaka, pa do posuđa i setova za ručavanje. Pored davanja u zalog porcelana uz novčanu pozajmicu kod nas možete izvršiti i prodaju porcelana tako što ćete porcelanske predmete dati u otkup.

Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac i uverite se u povoljnosti zaloga i otkupa predmeta od porcelana kod nas. Garantujemo diskreciju i momentalnu isplatu novca.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8608′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE