Novcane pozajmice-Zalog ordenja

Zalagaonica Golden Masters

Zalog ordenja

Orednje ima veliku, kako novčanu, tako i ličnu vrednost. Dodeljuje se pojedincu za ostvarene zasluge zarad opšteg dobra, drževe ili vladara. Za izradu ordenja najčešće se upotrebljavaju zlato, srebro, bronza, olovi ili legura metala. Ordenje je oduvek imalo oblik okrugle pločice sa ornamentima.

Golden Masters prihvata kao zalog ordenje kao garanciju za izdatu novčanu pozajmicu. To je način na koji možete iskoristiti orden koji posedujete da prebrodite postojeću finansijsku situaciju, a da ga ne izgubite trajno. Vraćanjem novca i plaćanjem troškova čuvanja dobijate orden natrag.

Visina novčane pozajmice koju obezbeđuje zalog ordenja

Vrsta materijala od koga je orden izrađen, veličina i težina ordena, kao i njegov dizajn su faktori na osnovu kojih se određuje visina pozajmice za zalog ordenja. I značenje ordena, odnosno zasluga za koju je dodeljen, ima uticaja na određivanje količine novca. Za zlatni orden se može dobiti najviša pozajmica. Procenu vrednosti ordenja u zalagaonici Golden Masters vrše vrsni stručnjaci iz oblasti feleristike i numizmatike.

ordenje koje posedujete nema velike lične vrednosti za Vas, kod nas ga možete dati na otkup, i na taj način zaraditi značajnu sumu novca. Nalazimo se u Lominoj broj 5, u tržnom centru Zeleni venac. Dođite i uverite se u pogodnosti zaloga i otkupa ordenja koje nudimo.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE