Otkup zlatnika

Zalagaonica Golden Masters

Otkup zlatnika

Zlatnik je kovanica ili novčić koji je izrađen od, kako mu samo ime kaže, zlata. Prema određenim tvrdnjama,vrednost zlatnika bila je 12 puta veće od vrednosti srebrnjaka. Koliko vredi jedan zlatnik prilikom otkupa zavisi od procene stručnih lica odnosno od finoće i količine zlata od kojeg je zlatnik izrađen. Dakle, u zavisnosti od čistoće zlata, odnosno udela čistog zlata u leguri, zavisiće i cena koja se nudi prilikom otkupa.

Otkup i cena zlatnika

Kada je reč o ceni otkupa zlatnika, potrebno je imati u vidu da se ona svakoga danamenja. Zašto? Kada se vrši otkup zlatnika, odnosno kada se formira cena otkupa, vodi se računa o vrednosti samog zlatnika. Pored toga što se finoća zlata procenjuje od strane stručnih lica, obraća se i pažnja na vrednost zlata na svetskoj berzi kao i na vrednost nacionalne valute.

Ukoliko posedujete zlatnike i želite da ih unovčite posetite nas. Zalagaonica Golden Masters vrši otkup zlatnika u ime i za račun naših ovlašćenih partnera po odličnoj ceni. Posetite naš lokal u Lominoj 5a na Zelenom vencu i unovčite vaše zlatnike.

Otkup lomljenog zlata i njegova cena

Kada je reč o ceni grama zlata prilikom otkupa, ona zavisi od momentalne vrednosti zlata u okviru svetske berze kao i vrednosti nacionalne valute. Pored toga, cena se formira i na osnovu stanja ponude i potražnje u određenom trenutku. Takođe, kada je otkup lomljenog zlata u pitanju, na cenu utiče i finoća sadržanog zlata, odnosno udeo čistog zlata u leguri.

Ukoliko se odlučite da date u otkup lomljeno zlato, posetite zalagaonicu Golden Masters i na licu mesta saznajte vrednost vašeg zlata. Naša stručna lica anliziraće vaš komad nakita i saopštiti vam cenu po kojoj smo radi da otkupimo vaše lomljeno zlato. Napominjemo da se naša zalagaonica bavi posredovanjem između naših klijenata i ovlašćenih partnera kada je otkup zlata u pitanju.

[carousel_slide id=’8691′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE