Zalog zlatnih i srebrnih satova

Zalagaonica Golden Masters

Zalog zlatnih i srebrnih satova

Ukoliko posedujete zlatne ili srebrne satove koje ste odavno prestali da nosite, upotrebite iste kao sredstvo za dobijanje novčane pozajmice. Zlatni i srebrni satovi imaju određenu vrednost i iste možete dati u zalog i dobiti novac za rešavanje finansijskih problema. Zalagaonica Golden Masters odobrava novčane pozajmice na osnovu vašeg zaloga. Ukoliko se odlučite da u zalog date vaš sat, posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a, TC Zeleni venac. Satovi koje primamo kao predmet zaloga su:Golden Masters bavi se otkupom satova i to:

     • Zlatni satovi
     • Srebrni satovi

Zalog zlatnih satova

Poznato je da su zlatni satovi oduvek bili jako popularni i traženi u društvu. Njihova vrednost, samim tim što su izrađeni od zlata, nije mala. Da biste dobili novčanu pozajmicu u našoj zalagaonici, potrebno je da založite vaš zlatni sat. Iznos pozajmice koju smo u mogućnosti da vam odobrimo na osnovu vaše zaloga, saopštićemo Vam nakon procene vašeg zlatnog sata. Procenu vrše naši školovani stručnjaci iz ove oblasti. Vrednost vašeg zlatnog sata određuje sa na osnovu udela čistog zlata u leguri, odnosno finoće zlata.

Zalog srebrnih satova

Naravno, vrednost srebrnih satova manja je od vrednosti zlatnih satova. Ovaj odnos je sasvim normalan s obzirom da je odnos zlata i srebra na tržištu različit. Ipak i srebrni satovi imaju svoju vrednost na osnovu koje možete dobiti novčanu pozajmicu u našoj zalagaonici. Procena vašeg zaloga vrši se na isti način kao i kod zlatnih satova i posmatra se udeo čistog srebra.

Zalog satova

Pored zlatnih i srebrnih satova, zalagaonica Golden Masters u zalog prima i sledeće vrste satova:

      • Džepni satovi
      • Zidni satovi
      • Kaminci
      • Ručni satovi

Za dodatne informacije posetite našu zalagaonicu koja se nalazi u Lominoj 5a ili nas pozovite na brojeve telefona koje možete pronaći na stranici Kontakt.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8699′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE