Zalog kristala

Zalagaonica Golden Masters

Zalog kristala

Ukoliko posedujete kristalne predmete, a hitno Vam je potrebna novčana pozajmica mi imamo idealno rešenje za Vas. U zalagaonici Golden Masters možete dobiti novac na zajam, a kao zalog možete dati kristalni predmet. Kada prebrodite finansijsku krizu Vaš predmet od kristala možete dobiti natrag vraćanjem dobijenog novca i plaćanjem usluge za čuvanje predmeta.

Zalagaonica Golden Masters prihvata kao zalog sve predmete izrađene od kristalnog stakla. Kao zalog za novčanu pozajmicu možete dati kristalni nakit, figure od kristala, kristalno posuđe.

Visina novčane pozajmice koju možete dobiti za zalog kristala

Količina novca koju ćete dobiti davanjem u zalog kristalnog predmeta zavisi od njegove vrednosti i očuvanosti. Antikvarni predmeti od kristalnog stakla imaju veću vrednost, pa je i pozajmica koja se dobija njihovim davanjem za zalog nešto viša.

Posetite nas u tržnom centru Zeleni venac gde ćete besplatno dobiti procenu vrednosti Vašeg predmeta od strane naših stručnjaka. Novac za zalog dobijate odmah po proceni vrednosti i potpisivanju ugovora o davanju predmeta za zalog. Ugovor se pravi na period od jednog meseca. Nakon isteka roka, ugovor se može produžiti.

Ukoliko želite trajno da se rešite nekog kristalnog predmeta kod nas ga možete dati u otkup po vrlo povoljnim uslovima.

“Ne poveravajte Vaše dragocenosti bilo kome!
Naša tradicija i sigurnost su garancija Vašeg uspeha”

[carousel_slide id=’8672′]

INVESTICIONO ZLATO

INVESTICIONI CENTAR ZLATA, SREBRA I DIJAMANATA
Investirajte u najpopularniju imovinu na svetu

FLICKR FOTOGRAFIJE